Home
Employee Pages

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Teknisk støtte

Trenger dere teknisk støtte i lokalet som skal brukes? Hvilken hjelp kan man få, og hvem tar man kontakt med?

Main content

IT-avdelingen har ansvar for drift av standard elektronisk utstyr i auditorier og andre undervisningsrom, og brukerstøtte i disse rommene.


Undervisningsrom ved UiB er primært utstyrt til undervisning og ikke til f.eks. paneldebatter, video-opptak eller -strømming. Hvis det er behov for teknisk utstyr som ikke er standard i rommene er det være nødvendig å leie utstyr/hjelp fra eksterne leverandører.  UiB har ikke egen innkjøpsavtale på slike tjenester. Bruk Gule Sider.

IT-assistentene gir teknisk støtte i undervisningsrommene ved UiB. Her finner du informasjon om bruk av rommene og kontaktinformasjon til IT-assistentene
Hvis det er behov for ekstra hjelp ved et arrangement kan man leie en IT-assistent. Dette avtales med den enkelte IT-assistent og er basert på at IT-assistenten har tid og anledning å ta en slik jobb. Det er derfor viktig at slike jobber annonseres så tidlig som mulig. Bruk hjelp.uib.no til å melde behov.