Home
Research Group in Social Pharmacy

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Lone Holst 50 år

Førsteamanuensis Lone Holst fylte 50 år 4. desember 2013. Jubilanten ble feiret av både kollegaer og studenter.

Photo:
Lillan Mo Andreassen

Main content

Feiringen av Lone ble holdt 10. desember, og siden jubilanten er over gjennomsnittet glad i te, var temaet for feiringen Teselskap akkompagnert av kake og bobler. Både kollegaer og studenter møtte opp og mange ønsket å si (og noen synge) fine ord til jubilanten, som siden 2010 har vært ansatt som førsteamanuensis ved Forskningsgruppe for samfunnsfarmasi.

Lone er utdannet cand.pharm. fra Danmarks Farmaceutiske Højskole (i dag: School of Pharmaceutical Sciences, Københavns Universitet). Selv om hun har bodd i Norge siden 1991, kom hun inn i farmasiundervisningen i Bergen først i 2004, da hun begynte som stipendiat på Kjemisk institutt.  I løpet av stipendiatperioden underviste hun på laboratoriekurs i kjemi for flere av farmasistudentene, og hun var også ansatt som praksiskoordinator for den obligatoriske apotekpraksisen som farmasistudiet skal inneholde. Hun disputerte i 2009 med avhandlingen Use of herbal products during pregnancy.

Lone er i dag forskningsgruppeleder, faggruppeleder og PU-leder, og er en uvurderlig ressurs for farmasiutdanningen i Bergen. Vi er stolte over å ha deg som kollega, og ønsker nok en gang å gratulere deg!