Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Å være ute i felt er en stor del av hverdagen til de fleste biologer. I uke 25 fikk de nye biologispirene sin første skikkelige tur ut, hvor de tilbragte en uke på Fana Folkehøyskole.
Johan Torås Halseth, masterstudent i algoritmer ved institutt for informatikk, kan på torsdag vinne prisen som Årets student.
For GEO-studentene på kurset GEOV362 i Spania går kunnskap og naturopplevelser hånd i hånd.
Nevner du ordet "rur" for mannen i gata tenker de fleste på små, irriterende, vulkanlignende utvekster på undersiden av båten, eller som hvite tepper på svabergene når sjøen er på sitt laveste. Snakker du med professor Henrik Glenner derimot, får pipa en annen lyd. Han studerer nemlig livene til parasittiske rur i norske farvann.
Vårens uteksaminerte GEO master kull hadde avslutning med ny sermoni.
Here you find a list of all the coming master's presentations.
Her finner du en oversikt over kommende masterpresentasjoner fremover. Tid og sted finner du i kalenderen. Alle interesserte er velkomne til masterpresentasjonene.
For første gang gjennomførte mat.nat-fakultetet en seremoni for sine ferdige mastergradstudenter.
Faculty of Mathematics and Natural Sciences celebrates its new master candidates for the first time in a ceremony at the Science Building (no: Realfagbygget).
MatNat-fakultetet feier sine masterkandidater for første gang med høytidelig seremoni og mottakelse i Realfagbygget.