Universitetsmuseet i Bergen

Nyhetsarkiv for Universitetsmuseet i Bergen

Dersom du printer ut denne siden og tar den med deg til Bergen Museum, De kulturhistoriske samlinger torsdag 1. april, slipper du gratis inn.
På tross av ein uvanlig lang vinter, har Mildekrokus stått klar til å skyte opp av jorda så snart den vart snøfri. No kan du nytta høvet til å få oppleve eit blomehav i og rundt Gamlehagen på Milde.
En splitter ny informasjonsbrosjyre om rehabilitering av museumsbygningen på Muséplass, og en oppdatert informasjonsfolder om tilbudet ved hele Bergen Museum er nå klar.
Hvordan formidle forskning til publikum og hvordan utvikle universitetsmuseet som kunnskapsarena? Det er temaet for konferansen som arrangeres i Bergen 25. og 26. mars.
På museet finner du masse spennede utstillinger og nettutstillinger. Du kan løse oppgaver, og vi har en egen barneutstilling for de minste.
Første tildeling av feltarbeid for sesongen 2010 er nå klar.
Oppussingsarbeider gjør at De naturhistoriske samlinger vil være stengt for publikum i hele 2010 og fram til slutten av januar 2011. De kulturhistoriske samlinger på Haakon Sheteligspl 10 er derimot åpen for alle besøkende.
25. og 26. mars 2010 avholdes konferansen Fremtidens museum i Egget i Studentsenteret og på Bergen Museum.
I kveld, onsdag 3. mars foregår det noe rart på Bergen Museum...