Universitetsmuseet i Bergen

Nyhetsarkiv for Universitetsmuseet i Bergen

Om noen dager stenger museumsbygningen på Museplass for flere år på grunn av rehabilitering. På søndag inviteres publikum til å få vite mer om hva som skal skje i årene framover, og om hvordan bygget og utstillingene blir når museet åpner igjen.
Byggearbeider gjør at De naturhistoriske samlinger ( Muséplass3) er stengt fra 1. november 2013 for mange år framover. Om du som besøkende vil på Universitetsmuseet er stedet det gule bygget, De kulturhistoriske samlinger på Haakon Sheteligsplass 10.
Feltarbeid er en viktig aktivitet i Universitetsmuseets forskning, undervisning og oppbygging av vitenskapelige samlinger.
Søndag 6. oktober er dagen for smugkikking på Universitetsmuseet. Da har vi dekket til alle visningsmontrene i utstillingen "Norsk fugl".Vi inviterer deg til å få ditt perspektiv på fuglene.