Universitetsmuseet i Bergen

Nyhetsarkiv for Universitetsmuseet i Bergen

Arboretet og Botanisk hage på Milde søker etter sesonghjelp for sommeren 2014.
Nettsiden norark.no samler alle universitetsmuseene i Norge i en felles bloggportal. Her kan du også lese om våre utgravninger. Gå til norark.no
Grunnet internt arrangement holder Universitetsmuseet stengt torsdag 23. januar. Vi er igjen åpen som vanlig fredag 24. jauar.
Søndag 19. januar inviterer Universitetsmuseet til antropologiske filmperler i utstillingen « Bak lerretet». På utstillingens siste visningsdag byr vi på aktiviteter både for unge og voksne og viser antropologiske filmer, ikke minst den nye «Tama Gaun- the copper village».
Onsdag kveld, 15.januar, byr Universitetsmuseet på urpremiere - på filmen «Tama Gaun – the copper village» i De kulturhistoriske samlinger.
Nå har rehabiliteringen av Norges eldste museumsbygning og Universitetsmuseets naturhistoriske utstillinger startet. Når rehabiliteringen av bygningen er ferdig, skal også de nye utstillingene være klare. Les mer om utstillingsplanene.
Urpremiere på den splitter nye antropologiske filmen Tama Gaun, omvisning i museet med historiske personer, magisk søndag, insektlaboratorium og åpning av ny Grunnlovsutstilling i mai. Dette er bare noe du kan oppleve på Universitetsmuseet denne våren.