Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Student

Masterstudenter viste prosjekter innen «Intelligent User Interfaces»

Studenter på medie- og interaksjonsdesign presenterte prosjekter innen «Intelligent User Interfaces» i Media City Bergen, og fikk konstruktiv tilbakemelding fra faglærere.

Studenter MIX
Sara Pedersen Stene (avbildet) og syv andre masterstudenter presenterte prosjektene sine innen «Intelligent User Interfaces». Stenes prosjekt «Endless Note» er en plattform med digitale notebøker som kjenner igjen noter og forflytter skjermen etterhvert som brukeren spiller.
Photo:
Ingrid Aarseth Johannessen, UiB.

Studentene presenterte hvert sitt prosjekt, og fikk tilbakemelding fra vitenskapelige ansatte og medstudenter. Demopresentasjonen ble arrangert av TekLab, og inngår i emnet MIX301. To av dem som presenterte prosjektene sine var Sara Pedersen Stene og Vidar Daatland. De synes det er verdifullt å få kritisk tilbakemelding fra andre på prosjektene sine.

– Det er veldig lærerikt. På demoene har vi et kritisk publikum som er ærlige i sine tilbakemeldinger, sier Stene. 

– Vi jobber med store og kompliserte områder, og da er det svært nyttig med tilbakemeldinger fra de som er eksperter på dette området, sier Daatland. 

Stenes prosjekt "Endless Note" er et hjelpemiddel for musikere og er en digital notebok, mens Daatlands prosjekt "Q" er en AI-hjelper som varsel om umiddelbare farer, gir råd og rapporter om trusselbildet i verden.

Studentprosjektene skal være ferdig i november, og tredje og siste demo er 22. november.