Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

"Jonahs dyreverden" av Paulo Chavarria

Paulo Chavarria, universitetslektor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, har skrevet og regissert barnedokumentarserien som sendes på NRK Super 15. og 16. februar.

Jonahs dyreverden er en serie på NRK Super. Her er Jonah og pappaen.
Photo:
NRK Super

Main content

Barnedokumentarserien "Jonahs dyreverden" er skrevet og regissert av Paulo Chavarria. Serien legges i sin helhet ut fredag 14. februar, og den sendes på NRK Super lørdag 15. februar, fra klokken 09.20 og søndag 16. februar fra klokken 09.15. 

Pappe Remi og Jonah ser på dyr i jungelen.
Foto/ill.:
NRK Super

Paulo Chavarria, universitetslektor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, underviser på bachelorprogrammet i TV-produksjon. 

Det har vært en lang prosess, og det har lært meg enormt mye. 

Paulo Chavarria, universitetslektor

- Paulo Chavarria har undervist hos oss i årevis og utgjør en av våre sentrale lærekrefter, sier Øyvind Vågnes, leder for bachelorprogrammet i TV-produksjon.

- Dette er første gang jeg drister meg til å lage noe for barn. Det har vært en lang prosess, og det har lært meg enormt mye. Blant annet hvor vanskelig det er å lage barne-TV. Men jeg føler at ferdig resultat er det jeg hadde satt meg som mål at det skulle være: et ordentlig dokumentarserie for barn, der man opplever nye ting, lærer om dyr og klima og, ikke minst, får man se en kjærlig og omsorsgfull relasjon mellom far og sønn, forteller Paulo Chavarria

- Vi er heldige som har en kapasitet som Paulo hos oss. For oss er det viktig at våre undervisere også får rom til å være kreativt aktive. Det har studentene våre stort utbytte av. Jeg vet godt at Paulo har arbeidet hardt med dette prosjektet over tid og ser fram til endelig å få ta en titt - denne gangen sammen med min 11 år-gamle sønn, som er stor fan av naturdokumentarserier! sier Vågnes. 

Paulo Chavarria er universitetslektor, og har skrevet og regissert den nye serien.

Paulo Chavarria, universitetslektor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap

Foto/ill.:
Paulo Chavarria

- Jeg er evig takknemlig til Jonah, Remi og Elisabeth som har latt oss ta så mye av deres tid for å lage dette. Marianne Rønning, Morten Offerdal, Line Polder og ikke minst min eminente klipper og fotograf Benjamin Langeland har investert tid, tanker og følelser i dette prosjektet og bekrefter det jeg visste fra før: den beste jobben du kan gjøre som regissør er å ha folk i teamet som er mye flinkere enn deg selv.

En del insekter får man også se i serien, her er noe som ser ut som en stor sommerfugl
Foto/ill.:
NRK Super