Home
Department of Natural History

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Workshop

Workshop innen arkeozoologi

Avdeling for naturhistorie, Universitetsmuseet i Bergen, er stolte over å være vertskap for det aller første møtet i International Council for Archaeozoology (ICAZ) Medieval Period Working Group i september 2022.

Logo
Photo:
UM

Main content

Konferansen fokuserer på studiet av relasjoner mellom dyr og mennesker i middelalderen, bredt definert (ca. 500-1500 e.Kr.). Middelalderen begynner med slutten av det vestlige romerske riket på slutten av 500-tallet og slutter rundt 1500 e.Kr. med de europeiske oppdagelsesreisene, som markerer begynnelsen av perioden etter middelalderen, kalt nyere tid. Internasjonalitet vil være et mål for møtet; bidrag fra hele verden er hjertelig velkommen!

ICAZ Medieval Working Group ble grunnlagt i 2021 og representerer en nyhet for det internasjonale fellesskapet av zooarkeologer og arkeologer, og fungerer som en viktig plattform for alle forskere til å presentere, dele, sammenligne og diskutere sine dataene.

Mer om arrangement og påmelding finner du her:1st ICAZ Medieval Period Workshop