Hjem
Institutt for biovitenskap (BIO)

Biologisk karrieredag 16. februar

Studerer du ved instituttet for biologi og lurer du på hva du skal bli etter endte studier? Linjeforeningen for fiskehelse og havbruksbiologi (LFFH), Biologisk fagutvalg (BFU), Naturviterne og STIM (fagutvalg for masterstudentene) arrangerer karrieredag 16. februar på Høyteknologisenteret fra klokken 10:00 til 16:00!

Hovedinnhold

Det er første gang det blir arrangert en karrieredag spesielt for biologer, og mange bedrifter, organisasjoner og institusjoner som ansetter biologer vil stille med stand på karrieredagen. Dette er en fantastisk anledning for biologistudenter til å orientere seg i sitt potensielle arbeidsmarked - her kan du finne informasjon og stille spørsmål til potensielle arbeidsgivere.
Bedrifter/organisasjoner som stiller:
EWOS, Fiskeridirektoratet, Bergen kommune (grønn etat), Lerøy, Marin Harvest, NINA, NIVA, Novartis, Pharmaq, Salmon Group, Skretting, WWF, Naturviterne og Tekna Havbruk m.fl.

Karrieresenteret og BIO stiller med stand for å informere om jobbsøking, karriereveiledning og informasjon om masterstudium.

Det vil bli delt ut evalueringsskjema i løpet av dagen og alle som svarer på disse skjemaene vil være med i trekning av flotte premier! Vinnerne vil bli trukket etter foredraget på VilVite og eventuelle vinnere må være tilstede for å motta premie!

PROGRAM:
10.00-14.30: Stand
11.00: Lynpresentasjon
14.15: Foredrag med Åse Åtland frå NIVA, auditoriet på VilVite

BIO har flere arrangement gjennom våren som følger opp studentorganisasjonene sin satsning på å synliggjøre karrieremuligheter for biologer. Det blir arrangert masterdag på instituttet 8. mars der studenter får møte forskningsgruppene og høre om mulige masterprosjekter. BIO samarbeider også med Karrieresenteret om et skreddersydd tilbud til biologistudentene. Det vil bli arrangert jobbsøkerkurs spesielt for biologer i mars. Mer info kommer!