Hjem
UiB Bærekraft

Nyhetsarkiv for UiB Bærekraft

Institutt for klinisk odontologi har fått støtte til gjenbruksbriller som reduserer plastavfall. Har du også en idé som kan gjøre UiB grønnere? Send en søknad til Klimafondet innen 13. mars.
Temaet for konferansen var "En rettferdig transformasjon til en bærekraftig fremtid", noe som passer perfekt med konferansens globale publikum: Mer enn 1700 deltakere fra 117 land hadde meldt seg på det heldigitale arrangementet. 
Gjennom Klimafondet kan studenter på alle fakulteter ved UiB søke om det nyopprettede stipendet Grønn master. Målet med stipendet er å inspirere studenter til å skrive masteroppgave om klima, miljø og bærekraft.
En ny artikkel i Science avslører de raske og akkumulerende virkningene av mennesker i Amazonas – og naturen vil sannsynligvis ikke klare å følge med. Denne nye artikkelen utviklet av CESAM-medlem Suzette Flantua avslører omfanget av driverne bak avskoging og nedbrytning i Amazonas og viser de transformative politiske handlingene som er nødvendige for å beskytte regionen og følgelig det globale... Les mer