Universitetsmuseet i Bergen

Nyhetsarkiv for Universitetsmuseet i Bergen

Den tidlige våren og finværet den siste tiden har drevet fram en rekke stauder i blomst i Botanisk hage på Milde. Dette skulle danne en fin ramme for omvisningen søndag 4. mai. Velkommen til vår nye temaserie: Søndager i Arboretet og Botanisk hage.
I år kom påskeliljene i blomst til påske. Disse populære plantene finnes i et stort og variert mangfold som du kan se på Milde.
Ta turen til Rhododendronskogen nord i Arboretet. Gjerne flere turer, for det er nå i april furuskogen omvandles til en fargerik underskog med rhododendron.
Nå anbefaler vi en vårtur i Botanisk hage på Milde. Finværet den siste tiden har drevet fram en rekke tidlige vårplanter. Det har vært litt nattefrost, men ikke verre enn at blomstene har tålt det fint.