Universitetsmuseet i Bergen

Nyhetsarkiv for Universitetsmuseet i Bergen

24. oktober 2019 ble utstillingen North & South: European masterpieces reunited åpnet i Catharijneconvent-museet i Utrecht i Nederland. For første gang er unike skatter av middelalderkunst fra Norge og Catalonia bragt sammen.
Så lite, så stort, så komplisert
De hvite flagrende blomstene til lommetørkletreet vil ta seg flott ut i møte med terminalens mektige betong. Det er dette vi håper å få se om noen år etter at treet nylig ble plantet ved Flesland flyplass.
Velkommen til Universitetshagene i adventstiden. Vi lager julestemning både innendørs og ute i Arboretet og i Bergen botaniske hage. Planter, utstilling, lys, kransebinding og et lokalt marked er noe av det vi kan se fram til.
Velkommen til Lystgården i Botanisk hage på Milde lørdag 7. desember. Huset er pyntet, og du vil komme i julestemning av alle plantene og luktene i juleutstillingen. Denne dagen arrangerer vi også et spennende julemarked.