Home
Estate and Facilities Management division

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Main content

Fred Atle Johannessen (59) er driftsteknikar på område 3 som har ansvar for bygningane lengst sør på Nygårdshøyden. Han kom til EIA hausten 2010 med lang erfaring blant anna frå drift av store parkeringshus. I den noverande jobben handlar det om å ta forefallande oppdrag og utføra service, blant anna på ventilasjonsanlegg.

Johannessen har fagbrev som mekanikar, men som tilsett på EIA Drift jobbar han ofte tett saman med både elektrikarar og røyrleggjarar. _Vi utfyller kvarandre og deler gjerne erfaringar over spisebordet. Vi kjem ofte opp i nye problemstillingar og det er viktig å kunna utveksla den nye kunnskapen vi skaffar oss, seier han.

­Dei som jobbar på drift yter service til svært mange ulike brukarar. _Dei fleste er svært hyggelege, men det finst sjølvsagt dei som er litt høge på seg sjølv. Det er berre å ta det som det kjem, det lærte eg då eg køyrde drosje for tretti år sidan. Det er berre å gjera det beste utav situasjonen, så ordnar alt seg, seier han.

Det viktigaste for Johannesen er at dei tekniske installasjonane virkar som dei skal. ­_Eg er oppteken av å førebu ein jobb, utføra jobben og å rydda opp etter meg. Det verste eg veit er å rydda opp etter andre, seier han. Han synest EIA er ein grei arbeidsplass med godt miljø. _Her tek også eigedomssjefen seg tid til ein prat i forbifarten, det set vi pris på, seier Johannessen.