Universitetsbiblioteket

Akademiske ferdigheter – veiledning for forskere

Vil du som forsker lære mer om akademisk skriving og publisering, samarbeid og åpen vitenskap, kan du få bredt og oppdatert informasjon gjennom PhD on Track, ta online-kurs som tilbys av Nature eller bestille skreddersydde tematiske kurs og veiledning.

text marker
Foto/ill.:
PhD on track

Det nasjonale nettstedet PhD on Track har ph.d.-kandidater og unge forskere fra alle fagområder som målgruppe. Forskningsprosessen, formidling av forskningsresultater og åpen forskning er hovedtemaene:

Som forsker ved UiB kan du også følge nettkurs fra prestisjetunge Nature. De såkalte Nature masterclasses legger fokus på forskningsprosessen med utgangspunkt i realfagene. Vær obs på at du ved første gang tilkobling vil bli bedt om å registrere deg. Jobber du hjemmefra, bruk VPN.

Velg mellom følgende tilbud:

Universitetsbiblioteket tilbyr også en rekke kurs på ulike forskningsrelevante områder:

Utforsk gjerne dette tilbudet sammen med kurstilbudet for PhD/Ansatte ved ditt bibliotek.

Egne kurs kan bestilles og skreddersys etter behov.