Universitetsbiblioteket
Forskningsstøtte ved biblioteket

Kurs og tjenester for forskere - akademiske ferdigheter

Vil du som forsker lære mer om akademisk skriving og publisering, samarbeid og åpen vitenskap, kan du delta på kurs og benytte deg av tjenestene ved biblioteket.

text marker
Bildet viser tekst: Research Knowledge
Foto/ill.:
PhD on track

Hovedinnhold

Universitetsbiblioteket tilbyr en rekke tjenester på ulike forskningsrelevante områder. Egne kurs kan bestilles og skreddersys etter behov. Du kan også bestille en individuell veiledningstime.

Forskningsstøtte: Vi tilbyr kurs og veiledning over hele forskingsprosessen, fra planlegging til publisering.

Ph.d.-støtte: Vi tilbyr støtte innenfor ulike akademiske ferdigheter.

• Shut up and write! Bli med i et uforpliktende skrivefellesskap, hvor du få unnagjort skrivingen din i tidfestede økter og bibliotekets tilrettelagte lokaler. Kontakt ditt bibliotek

• PhD on Track: PhD on Track er en nasjonal nettressurs for ph.d.-kandidater og unge forskere fra alle fagområder. Nettstedet gir informasjon om arbeidsteknikker i forskingsprosessen, publisering av forskningsresultater og åpen vitenskap. Nettsiden er delt inn i tre seksjoner:

I seksjonen Review and write finner du informasjon om

I seksjonen Share and publish får du nyttige tips om

I seksjonen Open Science kan du lære om