Home
Department of Comparative Politics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
SAMPOL291: Praksisbedrift

NHO Brussel

I samarbeid med NHO Brussel tilbyr vi bachelorstudenter på sammenliknende politikk og Europastudier muligheten til å tilbringe et semester som praktikant i Brussel og få 30 studiepoeng.

Main content

I NHO Brussel ser de etter en nysgjerrig og fremoverlent student som er ivrig på å hente inn ny kunnskap, og som er utadvendt og en nettverksbygger men samtidig også en god lagspiller. Arbeidsoppgavene handler dels om å representere NHO i berøringspunktene mellom norsk næringsliv og EU på prioriterte politikkområder (f.eks. handel og energi, arbeidsmarked og migrasjon etc) samt å være enn del av NHO og BusinessEurope og dra nytte av det felles nettverket der, dels om strukturert informasjonsarbeid internt i NHO fellesskapet. Arbeidsoppgavene for den praktikanten de har nå inkluderer bl.a. å delta for NHO sin regning og rapportere fra relevante seminarer samt skrive nyhetsbrev, webbsaker og presentasjoner til ulike foredrag og møter i Brussel.

Les mer om arbeidsplassen på NHO Brussels nettsider.

Søk direkte her:https://www.nho.no/om-nho/ledig-stilling/nho-brussel---trainee-og-studentpraktikant/