Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
EUREKA!

EUREKA!

Eureka! er studentorganisasjonen til forskerlinjestudentene på medisin- og odontologistudiet i Bergen.

Eureka
Photo:
Eureka

Main content

Eureka!

Velkommen til Eureka! - ditt dedikerte fagutvalg for forskerlinjestudentene ved Det medisinske fakultet, Universitetet i Bergen. Vi er stolte av å være den utvalgte stemmen til alle studenter tilknyttet Forskerlinjen. Tenk på oss som ditt personlige elevråd i forskningsverdenen!

Vårt hovedmål er ikke bare å representere, men også å være den drivende kraften som skaper en levende og vital faglig arena for forskning blant medisin- og odontologistudenter. Eureka! ble stiftet i mai 2010 med det klare målet om å inspirere og oppmuntre til enda større engasjement innenfor forskningsverdenen på fakultetet vårt.

I rollen som Forskerlinjens ambassadører jobber vi aktivt med å rekruttere nye talenter som ønsker å utforske denne spennende retningen. Videre engasjerer vi oss sterkt for å verne om forskerlinjestudentenes rettigheter, skape en konstruktiv dialog med administrasjonen og bidra til å forbedre studieopplevelsen.

Eureka! er ikke bare et faglig forum; vi arbeider også for det sosiale fellesskapet på Forskerlinjen. Vi forstår viktigheten av å føle tilhørighet, og arrangerer derfor en rekke arrangementer og sammenkomster som knytter bånd mellom våre medstudenter. Målet vårt er å skape et sterkt fellesskap som varer ut over studietiden.

I tradisjonens ånd avholder vi generalforsamling i starten av høstsemesteret hvert år, hvor vi tar for oss året som har gått og velger nytt styre.

Om du er en helt fersk medisin- eller odontologistudent som er nysgjerrig på Forskerlinjen, eller en erfaren forskerlinjestudent, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss:

Epost: eurekabergen@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/eurekabergen/ (@eurekabergen)

Facebook: https://www.facebook.com/eurekabergen