Home
Department of Comparative Politics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
SAMPOL290: Praksisbedrift

NAV Hordaland

Vi samarbeider med NAV Hordaland om utplassering av studenter i avdelingen Jobbservice. En utplassering hos NAV gir et verdifullt innblikk i et av velferdsstatens viktigste ansvarsområder.

Main content

Spesialenheten Jobbservice er en del av NAV Hordaland. Jobbservice har ansvar for arbeidsmarkedstiltak som Bedriftsintern opplæring (BIO) og Arbeidsmarkedsopplæring (AMO), samt for å gjennomføre en stor årlig bedriftsundersøkelse for NAV Hordaland. Studentene som er utplassert ved NAV får ofte arbeidsoppgaver knyttet til den årlige bedriftsundersøkelsen.

Arbeidet med bedriftsundersøkelsen er i vårsemesteret og gir metodeinteresserte studenter en unik mulighet til både bruke og videreutvikle sine metodiske ferdigheter.

I tillegg til å arbeide med en lengre praksisrapport deltar studentene som utplasseres i NAV i daglige morgenmøter, ukentlige kontormøter og kortere løpende prosjekter. Et opphold ved NAV er en perfekt anledning til å lære mer om arbeidsmarkedspolitikk og arbeidstiltak.

Ved å følge denne lenken kommer du til NAV sin hjemmeside.