Home
Department of Comparative Politics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
SAMPOL290: Praksisbedrift

Bergen Næringsråd

Vi har samarbeidet med Bergen Næringsråd om utplassering av studenter siden starten i 2008. Oppgavene i Næringsrådet er varierte og ikke en dag i løpet av praksisoppholdet blir likt!

Main content

Bergen Næringsråd er en interesseorganisasjon for næringslivet på Vestlandet. Næringsrådet er en partipolitisk nøytral organisasjon, og teller 3 200 medlemmer og arrangerer rundt 120 møter hvert år. Visjonen til Bergen Næringsråd er å være en pådriver for å gjøre regionen til den mest attraktive for næringsvirksomheten i Norge.

Oppgavene i BN pleier å være svært varierte og inkluderer informasjonsarbeid som skriving og publikasjoner av artikler og foto til hjemmesiden, generelt arbeid rundt den daglige driften av organisasjonen og deltakelse på møtearenaen til Næringsrådet. En praktikant hos BN jobber også en del med oppgaver som kartlegginger og spørreundersøkelser som presenteres både i media, i møter med politikere og for medlemsbedrifter på arrangementer.

Besøk gjerne hjemmesiden til Bergen Næringsråd gjennom denne lenken.