GEO - Institutt for geovitenskap - utfører forskning og gir forskningsbasert undervisning innenfor sentrale geologiske og geofysiske disipliner med vekt på marine geofag, petroleumsfag, klima og seismologi. Forskningen foregår på land og sjø over store deler av kloden.

Instituttet har en akademisk stab på 40 personer og 32 ansatte i tekniske/administrative funksjoner. I tillegg er det er mer enn 70 stipendiater og andre midlertidige vitenskapelige stillinger. Våre ansatte kommer fra nærmere 30 ulike land.

Jordskjelvstasjonen i Bergen

Vakttelefon nr 55 58 26 17

Følte du jordskjelvet? - Meld fra om jordskjelv

Jordskjelvstasjonen i Bergen - Skjelv.no

 

 

 

Ut i jobb

Jeg bruker utdannelsen min hele tiden. Den sitter som et faglig bakteppe som fyller ut området mellom all den nye informasjonen du lærer deg igjennom jobben
– Kristian Kollsgård

Bli en alumni

  • Ordet alumni er latin, og betyr tidligere elever ved en skole.
  • UiB Alumni er en møteplass for alumner, fagmiljøer og studenter som har tilknytning til Universitetet i Bergen (UiB). Gjennom alumnusportalen formidles nyheter, kalender med informasjon om hva som skjer ved Geo.
  • Er eller har du vært master eller PhD-student ved Institutt for geovitenskap? Registrer deg på GEO Alumni, så har vi muligheten for å holde kontakt, se her for mer informasjon.
  • Alumnusdager 9.-10. mai 2014 Mange spennende foredrag og aktiviteter ved MNF. En god anledning til å treffe tidligere medstudenter og lærere og få faglig påfyll!