Institutt for geovitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for geovitenskap

Ved hjelp av et toppstipend fra EU (ERC Starting Grant) og støtte fra Bergens forskningsstiftelse (BFS), skal forsker Nele Mekler ved Geo, videreutvikle en teknikk for å rekonstruere fortidens temperaturer, ved å bruke fossiler fra havet.
En liten samling av videoklipp fra turen som er satt sammen fra feltarbeid ved Van Keulenfjorden 2016
Den arktiske forskningen ved UiB har størst gjennomslag internasjonalt blandt de norske Universitetene. Universitetet er det syvende mest siterte i verden, viser en ny undersøkelse.
Den arktiske forskinga ved Universitetet i Bergen har størst gjennomslag internasjonalt blant dei norske universiteta. Universitetet er det sjuande mest siterte i verda, viser ei ny undersøkjing.