Institutt for geovitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for geovitenskap

Se bildene fra årets masterseremoni i Universitetsaulaen. Finner du noen du kjenner?
Elleve studenter, fra Instuttt for geovitenskap, både master og PhD, var i månedsskiftet mai/juni på en eventyrlig reise langs Vestlandets kyst.
Utbedring av infrastruktur for resirkulering og søppelhåndtering er et av de viktigste tiltakene mot plastforsøpling, skriver forskerne Anders Bjerga og Linn Merethe Olsen ved Institutt for geovitenskap
GEO hadde en sterk opptreden på den årlige konferansen og utstillingen til the American Association of Petroleum Geologists (AAPG) som ble holdt i Salt Lake City i 20-23 mai.
Nok et vellykka kurs i GEOV352 til Utah er fullført.
Det må bygges en kultur for innovasjon som en integrert del av forskning, utdanning og formidling. Det er konklusjonen til arbeidsgruppen som presenterer en ny handlingsplan.