Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

Religionsvitarar har lansert ein nettstad der dei svarar på alle typar spørsmål om religion.
Griegakademiet tilbyr i samarbeid med Norges Musikkorps Forbund eit deltidsstudium over to semester i skolekorpsleiing.
– Eg trur alle arbeidsgjevarar skjønar at dei som har studert språk er hardtarbeidande, sjølvstendige, modige og tolmodige.
Irina Khrunova frå Agora fortel om sine erfaringar som advokat i russiske rettssaker.
Over 90 elever fra videregående skoler og folkehøgskoler besøkte i dag Griegakademiet under Åpen Dag.
– Kontakten med skulen er viktig for oss, utdanning av lærarar er ei av våre fremste prioriteringar.
Stortinget er sterkere enn du tror ifølge en aktuell bok om det norske parlamentet.
Romerrikets lange holdbarhet skyldes at sentralmakten tillot mangfold og i liten grad blandet seg bort i innbyggernes hverdagsliv.
Sigurd Jorsalfares reise fra Bergen til Jerusalem var ikke et av mange tilfeldige plyndringstokt. Han var først og fremst besatt av Jerusalem.
Norske lykkejegere har flere ganger slått seg opp i Kina. Men hva skal til for å lykkes i dagens Kina?
Tirsdag var det tid for prisutdeling på Ad Fontes.
Daniel Croles Fitjar si masteroppgåve om mayakultur og -religion har blitt bok.