Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

Religionsvitskap ynskjer nye studentar velkomne til eit nytt førstesemesteremne i kort introduksjonsfilm.
En rekke utstillinger og framføringer av elektronisk litteratur er åpne for alle som del av den internasjonale konferansen og festivalen om elektronisk litteratur, ELO2015.
Ved SVT har vi fokus på bærekraftig forskning og forsøker å overføre dette til vårt arbeidsmiljø. Et av tiltakene er at vi har opprettet en egen gruppe som har ansvar for små og store miljøtiltak ved senteret.
EU har nylig publisert en ekspertgruppe rapport med tittel "Indicators for promoting and monitoring Responsible Research and Innovation". Gruppen var ledet av professor Roger Strand ved Senter for vitenskapsteori og CCBIO, Universitetet i Bergen.