Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

UiB-forskar Arjan Wardekker blei nyleg ønskja velkommen som medlem av The Young Academy of Europe (YAE), ei alleuropeisk samling av unge forskarar for nettverksbygging, påverknad, vitskapleg utveksling og vitskapspolitikk.
Dr. Scott Bremer gjør for tiden feltarbeid i Arboretet som del av CALENDARS-prosjektet. Her skriver han om sine erfaringer så langt.
Religious minorities can challenge societal consensus on how people should lead their lives. How much difference are societies and states willing to allow for? A brand-new online master’s program aims to improve our knowledge about religious minorities around the world.
Tore Fjetland Øgaard | Non-Boolean classical relevant logics II | Synthese
We are pleased to announce the appointment of Astrid Ensslin as Associate Professor with UiB Digital Culture.
The CNA method has been showcased in the flagship journal of implementation science.
Christoph Falk (PhD 2020, Geneva) has joined the CNA project as a part-time researcher.
Den første av flere utstillinger i forbindelse med årskonferansen til Electronic Literature Organization and Festival åpner torsdag 4. mars.