Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Institutt for geografi arrangerer sammen med Universitetsmuseet i Bergen ett av kursene til Bergen Summer Research School 2013.
Studenter fra fagområdene systemdynamikk og administrasjon og organisasjonsvitenskap har vunnet Casekonkurransen 2013 - vi gratulerer!
Institutt for sammenliknende politikk lyser ut to nye postdoktorstillinger. Begge stillingene er 3-årige og har søknadsfrist 2. mai.
Sampol-konferansen blir arrangert annethvert år av instituttets mastergradsstudenter. I år er narkotika tema for konferansen.
Professor Anne Lise Fimreite og professor Per Lægreid med innlegg i siste nummer av Stat og Styring.
Dag Elgesem, Institutt for informasjons- og medievitenskap er utevnt som ny leder av programstyret for SAMKUL.
Stein Kuhnle og Cornelius Cappelen får VAM-midler til et stort samarbeidsprosjekt om arbeidsinnvandring og velferdsstatens moralske bærekraft.
New publication in Public Administration by Kristin Reichborn-Kjennerud.
Fredag 5. april klokka 18.00 er det klart for eit av våren sine store høgdepunkt, adm.org sitt alumnustreff.
20. mars klokka 14.15 kan DU finne ut korleis det er å vera masterstudent ved Adm.org.
Det Sino-Nordiske velferdsnettverket (SNoW) har publisert sitt første nyhetsbrev fra Fudan University i Kina.
Framveksten av e-forvaltning ses ofte som en mulighet til å bedre offentlig styring og redusere korrupsjon. Linde og Karlsson betviler påstanden i International Journal of Public Administration.
«I dag har me gått for langt i likestillingsfeminisme». Det seier Kari Wærness i intervju med Dag & Tid. 8. mars.
-Du tror kanskje at politikere og statsmenn vil avvise 100 prosent skatt. Ikke vær så sikker på det.
Nettmagasin for alle skjermer. Vox Publica har gått grundig til verks. 2013-modellen av nettmagasinet er bygd opp fra grunnen av.
New article from Gigliola Mathisen Nyhagen and Lukas Baschung in the Journal Higher Education.
Samfunnsoppdraget til medievitskapen i Norge utvidar seg sakte men sikkert i retning av ”mediedesign”. Dette er ein metode for å bygga eit heilt medium i forskingslaboratoriet, uavhengig av mediebransjens krefter.