Hjem
Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Ledige stillinger ved Institutt for politikk og forvaltning.
Marte Samuelsen Skogen begynte som ph.d-kandidat ved instituttet i starten av mai med prosjektet "The Politics of Offshore Wind"
Ph.d-stipendiat Marianne Borchgrevink-Brækhus vant prisen for Årets Forskningsartikkel i Norsk Medietidsskrift.
Infomedia signerte i slutten av mai en formålsavtale (eng.: memorandum of understanding) med institutter ved Dublin City University og Vietnam National University Ho Chi Minh City.
I denne podcasten deler ivrige formidlere og erfarne fagpersoner sine beste tips om hvordan du kan jobbe med formidling. Bruk deres råd og ekspertise som verktøy i ditt eget formidlingsarbeid!
Medielærerseminaret 10. Mai og tok sted i Grieghallen i Bergen. Dagens temaer spente rundt "Ny teknologi i klasserommet" og "Ytringsmot og ytringfridom".
Medlem av forskningsgruppen for retorikk, demokrati og offentlig kultur Jens E. Kjeldsen, samt Mette Paust-Andersen og Elisabet Kolbrun Hansen, tok ni videregående elever med til Talefest i Danmark.
Masteremnet SAMPOL389 Komparativ dommaråtferd engasjerte en håndfull gruppe studenter som fikk bryne seg på de første kapittelutkastene til Oxford Handbook of Comparative Judicial Behavior.
Instituttet gratulerer professor Steinar Vagstad med 60 år den 22 mai.
Minneprisen ble utdelt av gruppemedlemmet av Retorikkgruppen for retorikk, demokrati og offentlig debatt Jens E. Kjeldsen.
— Universitetet i Bergen har et sterkt rennommé å vise til i vår del av verden, sier Ian Kemish.
Den offentlige debatten blir ofte kritisert for manglende overveielse. Derfor hevder gruppemedlemmet av Forskningsgruppen for retorikk, demokrati og offentlig kultur, Ida Vikøren Andersen at vi trenger en bedre forståelse av de retoriske modusene som oppstår, i stedet for overveielser.
I denne artikkelen diskuterer gruppemedlemmet av Forskningsgruppen for retorikk, demokrati og offentlig kultur, Ida Vikøren Andersen retoriske studiers bidrag til studiet av miljøkommunikasjon.
— Med modellen om selektiv eksponering går du glipp av det faktum at folk mest sannsynlig leser veldig mye informasjon de er uenig i. Derfor flytter jeg oppmerksomheten dit, sier medieforsker Erik Knudsen.
Bachelorstudenter pitchet sine prototyper på nye medieløsninger foran rektor og et fullsatt atrium i Media City Bergen
Tirsdag 9.mai møtte masterstudentene i faget SAMPOL389 Komparativ dommaråtferd høyesterettsdommer Steinsvik for faglig samtale.
Både tidligere og nåværende studenter ved Institutt for informasjons- og medievitenskap utmerket seg på årets Barnefilmfestival i Kristiansand.
Aaron John Spitzer gikk fra å være journalist i 20 år til å bli førsteamanuensis ved UiB. — Det var grenser for hva jeg kunne få til gjennom journalistikk.

Sider