Institutt for geovitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for geovitenskap

GEO-prosjektene EPOS og FARLAB fikk bevilgning ved årets nasjonal infrastruktur-tildeling i Forskningsrådet.
Bre-arkeologiske funn fra Juvefonne presenteres på ny utstilling. Geologisk kunnskap bidrar til å setter Juvefonnes utvikling inn i et klimahistorisk perspektiv.
Det vanket både historiske foredrag, blomster, jordbær og musserende da "Historieveggen" ved GEO ble offisielt åpnet, 11.juni.
Universitetet i Bergen legger mandag 15. juni ut sitt første åpne nettkurs, en såkalt MOOC, på plattformen FutureLearn. Dermed tilbys den til over en million nettstudenter verden over.
Prisen er innrettet mot eksellente kvinnelige forskere for å muliggjøre at de kan ta opp igjen sin karriere etter opphold av familiære årsaker.
Kunnskap og teknologi fra oljealderen kan brukes på nye områder. Forskere i Bergen inviterer næringslivet med i et nasjonalt forskningssenter for miljøvennlig energi.