Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

Professor Christopher Henshilwood har allerede mottatt prestisjefylte midler fra Det Europeiske forskningsrådet. Nå har han også blitt utnevnt som en av verdens mest siterte forskere.
I ei ny bok gir forskarar frå dei skandinaviske landa eit unikt innblikk i kvinnelege flyktningar sine tankar og erfaringar.
Klokken 11 11.06.2014 lanserte Norsk Klimastiftelse en ny utgave av 2ºC - denne gang om status fra energiomstillingen. Magasinet heter 2ºC Ny Energi.
Takka vere ei ny lærebok i arabisk kan studentar lese autentiske arabiske tekstar tidleg i studiet.
Med utgangspunkt i Thomas Pikettys bok "Capital in the Twenty-First Century" diskuterer Jørgen Pedersen vår tids skattepolitikk. En slik debatt krever også en diskusjon av forskjellige rettferdighetsidaler og det er en oppgave for den politiske filosofien.
Vitskapleg publisering er sentralt i nytt AHKR-emne for deg som er ferdig med mastergraden.