Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

- Får du bare en karakter og tilbakemelding til slutt, så går teksten ofte rett i sekken og læringsprosessen er avsluttet før den egentlig begynte. Det sier Åsta Haukås, som er førsteamanuensis i tysk fagdidaktikk. En av nøklene til læring er å skape større bevissthet rundt språk og språklæring.
You can study their powerful impact on global religious history in this exciting course.
– Det vi høyrde om på forelesingane var det som møtte oss når vi gjekk ut døra, fortel historiestudent Susanne Hoggen Kippersund.
Nå har det nye kurset «kjønn, migrasjon, og tid» ved Senter for kvinne- og kjønnsforskning startet. Gjennom semesteret vil studentene få et direkte innblikk i dagsfersk forskning fra WAIT-prosjektet.
– UNG-ordninga losar skuleelevar inn i universitetssystemet på ein måte som gjer at dei kjenner seg tryggare, seier førsteamanuensis i latin, Matti Wiik.
Instituttet hedret sine nybakte mastere med fornyet seremoni.
«Språkets mønstre. Norsk språklære med øvingsoppgaver» av Torodd Kinn frå LLE og Lars Anders Kulbrandstad frå Høgskolen i Innlandet er nyleg utgjeven i 4. utgåve på Universitetsforlaget.