Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

I sitt fjerde blogginnlegg fra feltarbeidet i Universitetshagene skriver forsker Scott Bremer om hvordan tid blir markert i terrenget og i hagene.
Dette blogginnlegget om ramsløk er det tredje fra UiB-forsker Scott Bremer som gjør feltarbeid i Universitetshagene.
Historieprofessor Camilla Brautaset blir ny dekan ved Det humanistiske fakultet frå hausten. Ho skal styre saman med Ole Thomassen Hjortland og Svein Ivar Angell.
På grunn av COVID-19-pandemien har 2020 vært et utfordrende år. Som et resultat av den globale smitteverns-situasjonen har forskergruppen ikke holdt den internasjonale workshopen som vi opprinnelig hadde planlagt å ha våren 2021. 2020 har likevel vært produktivt, da medlemmene i gruppen har bidratt med en rekke publikasjoner innen fagfeltet.