Det humanistiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det humanistiske fakultet

UIB-studenter kan ta emner i både filosofi og historie i den greske hovedstaden våren 2020.
Vi hadde ikkje langtidsvarsel i gamle dagar – så då måtte det magi til.
Hvordan har det fungert å samle fire fag under ett tak?
Emnet som gir studenter mulighet til praksis i arbeidslivet.
Hvordan bli synlig? Hvordan skriver du en slagkraftig kronikk? Hvordan dokumenterer du effekten av det du gjør? UiB tilbyr videreutdanningskurs i kommunikasjonsarbeid.
En delegasjon fra East China Normal University på helgebesøk i Bergen møtte til signeringsseremoni på rektors kontor.
Prosjektet 'Norsk musikk møter Slovakia' er del av EU-utvekslingsprogrammet, organisert av Academy for Performing Arts Bratislava og Griegakademiet ved Universitetet i Bergen. Prosjektet får også støtte av den Norske Ambassade i Slovakia.
Fredag fikk ni norske studenter ved Det norske universitetssenteret i St. Petersburg beskjed om å forlate landet innen tre dager, etter at russiske myndigheter anklaget dem for visumjuks. Ingen av disse studerer ved Universitetet i Bergen.
I det siste blogginnlegget frå WAIT-prosjektet, bloggar Marry-Anne Karlsen om Ruth, ein irregulær migrant i Oslo. Gjennom Ruth drøfter Karlsen korleis irregulære migranter si erfaring av venting blir produsert, kvar den kjem frå, og korleis den blir levd.