Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Moving Bodies, nr 1-2, 2008, er et dobbeltnr omkring temaet ”idrettens helter”. Tekstene belyser den sosiohistoriske, kulturelle og kjønnsmessige betydningen av nordiske idrettshelter fra slutten av 1800-tallet og framover.
Stipendiat Helle Sjøvaag ble tildelt Top Paper Award på International Communication Associations årlige konferanse i Chicago.
Resultatet for dekanvalget er klart og det nye dekanparet ved SV-fakultetet blir Knut Helland og Anne Lise Fimreite.
Ekstern rapport viser klare svakheter ved UiB sitt elektroniske valgsystem. Valgstyret konkluderer likevel med at rektorvalget er gyldig.
Working Papers from the Rokkan Centre in full text.
Førsteamanuensis Thomas Ågotnes vant prisen for beste paper på den 8. internasjonale konferansen om Autonomous Agents and Multi Agent Systems (AAMAS 2009).
Helland/Fimreite fikk til sammen 58,7 prosent av stemmene, mens Leif Manger og Lise Rakner fikk 35,6 prosent. 5,7 prosent av stemmene var blanke da stemmene ble talt opp i årets dekanvalg ved Det Samfunnsvitenskapelig fakultet (SF).
Professorane Per Lægreid og Anne Lise Fimreite ved institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap har skrevet et kapittel i boken Flernivåstyring og demokrati, redigert av Ingrid Helgøy og Jacob Aars.
Professors Per Lægreid and Anne Lise Fimreite at the Department of Administration and Organisation Theory have written an article in Public Management Review on welfare state administration
Det stiller to dekanpar til valg og disse vil presentere seg for studenter og ansatte onsdag 13. mai kl. 10:15 i "Egget" på Studentsenteret.
Med 3D-briller og virtuelle gjenstander plassert på åstedet vil forskere hjelpe politiet å bruke intuisjonen sin.