Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Ved hjelp av redigerbare eksempler kan skoleelever sette seg raskere inn i matematiske regler. Førsteamanuensis Weiqin Chen skal teste ut den såkalte ExampleWiki-metoden på skoleelever.
Christiekonferansen skal bli en viktig møteplass for utveksling av ideer om universitetets betydning for utviklingen av samfunnet.
Erasmus Mundus European Master in System Dynamics er en fellesgrad med fire deltakende europeiske universitet. Studentene skal oppholde seg ett semester ved tre av de fire universitetene. UiB er første vertsinstitusjon høsten 2010.
Illegale trykksaker spilte en vesentlig rolle i den ideologiske motstandskampen under Annen verdenskrig. Kontroll over mediene er det første en okkupasjonsmakt eller en diktator skaffer seg
Forsking på samspelet mellom systemutvikling og IT-drift. Professor Bjørnar Tessems presentasjon setter fokus på at det er samhandlingen mellom utvikling og drift som er mangelfull.
Universitetsbiblioteket tok tredjeplassen i VM i biblioteksmarkedsføring.