Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Mariya Bikova skriver at det er en dårlig idé å utestenge au pairer med famile i en ny kronikk i BT.
Helge Østbye er bekymret for mediemangfoldet. Les hans kronikk i Dagbladet.
Peter Dahlén bidrar med artikkelen "An Exemplary Model. The Religious Significance of the Brann 2007 Norwegian Football Championship as Told by the Media"
Professor ved Institutt for geografi Terje Tvedt skal holde The Thor Heyerdahl International speech 2012.
Er det det en god idé å implementere menneskerettighetene i Grunnloven? Vox Publica tar debatten.
Studenter har utviklet system for å fremme leseglede hos barn i skolealder. I systemet kan barn blant annet registrere hvilke bøker de har lest.
Når du er student er det sosiale like viktig som det faglege, meiner Carina Reierson Ausdal og Espen Eidsnes i Geografisk Klubb.
The annual REPLA workshop for phd candidates – call for papers! Deadline for submission of abstracts: 22nd of february.
Førsteamanuensis Ole J. Mjøs med ny bok publisert på nivå 2-forlaget Routledge.
Flere land bør prioritere behandling og oppfølging av for tidlig fødte barn
Tema for årets første møte i arbeidslivspanelet var blant annet i hvilken grad et opphold i utlandet har betydning når du søker jobb.
SV-fakultetet tilbyr et spennende og innholdsrikt program på Faglig-pedagogisk dag 3. februar.
Universitetslæreboken 'Geografiens innhold og metoder' er nå kommet ut på fem språk. Siste språk i samlingen er kinesisk.
Rentene av fondet, som er grunnlagt ved gaver fra det norske folk til Chr. Michelsen i 1907, skal anvendes til fremme av vitenskapelige eller for næringslivet produktive formål. Søknadsfristen er 15. mars.
Institutt for geografi har valgt flere tilnærmingsmåter i sitt alumnusarbeid.