Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Denne boken har høstet internasjonal anerkjennelse og første utgave er blant annet oversatt til engelsk og kinesisk.
I juni kvart år reiser Svein Olaf Dahl og Atle Nesje på feltkurs frå vest til aust i landet. Med seg har dei masterstudentar i naturgeografi og geologi.
The NOMA and NUFU programmes are coming to an end. Norwegian and Asian project participants met in Bangladesh to discuss achievements, challenges and the way ahead.
Ny artikkel på retorikkbloggen
Taleskriveren Bjørn Magnus Berge gjester Litteraturhuset.
Journalistikken forandres. Den engasjerer og irriterer, men forsvinner ikke. Tilgangen til nyheter og journalistikk er lettere og mer allestedsnærværende enn noen gang.
Market, Culture, and Micro-Business in Insular Southeast Asia
Jostein Gripsrud er redaktør for Relocating Television
Antologi om allmenn- kringkastingspolitikk
Fire bind om offentlighetsteori
Førsteamanuensis Ole J. Mjøs med ny bok publisert på nivå 2-forlaget Routledge.
Sampolkonferansen arrangeres av masterstudenter ved Institutt for sammenliknende politikk. Årets konferanse setter fokus på narkotikaproblematikk.
Artikkelen "Risk assessment and domestic violence – how do child welfare workers in three countries assess and substantiate the risk level of a 5-year-old girl?" ble publisert 10. september 2013.
Årets NEON konferanse finner sted i Bergen 27. - 29. november. Det skal feires 10 års jubileum siden nettverket ble stiftet.
Kreative læringsaktiviteter med mobilspill
Victor Kaptelinin har publisert et kapittel i SAGE's Handbook on Digital Technology Research.