Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

I august har instituttet fått hele tre nye medarbeidere!
Krutzinna & Skivenes studerer hvordan mødrene til nyfødte babyer vurderes i barnevernssaker.
– Migrasjon er et viktig område innen lovgivning fordi status utgjør en enorm forskjell. Har du status som 'statsborger' beskyttes du av loven på en helt annen måte enn flyktninger og migranter.
Denne uken disputerer Infomedias Ida Vikøren Andersen med avhandlingen "Instead of the deliberative debate".
Samfunnsfag- studentane er på plass på campus i sola og med handsprit klar i lomma. Førstekullsveka blir litt annleis i Covid-19 året, men det hindrar ikkje studentane i å kose seg.
Globale samfunnsutfordringer har avsatt midler til stimulering av faglig tverrfakultært samarbeid i 2020. Søknadsfrist 24. september 2020.