Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Hvordan gjør Fylkesnemnda vurderinger om sannsynligheten for framtidig omsorgssvikt? Ida Juhasz presenterer funn fra sitt doktorgradsprosjekt.
Masterstudentane på andre året er godt i gang med arbeidet med sine masterprosjekt. Dei skal levere inn masteroppgåve i mai 2021.
Professor Marit Skivenes forklarer hvordan det norske barnevernssystemet fungerer sammenlignet med andre land.
Stipendiat Hege Stein Helland har publisert nyskapende forskning om de mest kontroversielle avgjørelsene i barnevernssystemet.
Vi er på jakt etter en som kan bidra til å drive og bygge opp vårt dynamiske forskningssenter. Koordinatoren vil få et variert og utfordrende arbeid med å generere og starte opp prosjekt, styrke tverrfaglige samarbeid og legge til rette for forskning av høy kvalitet.
Jacob Aars har sammen med medfortattere publisert en artikkel om kommune- og fylkestingsvalget i 2019
Ivar Bleiklie blir intervjuet i Khrono og mener universitets- og høgskolesektoren er på vei til å få en mer sentral rolle i samfunnet og politikken.
Studentar ved Universitetet i Bergen var sentrale i utviklinga av ein ny tips-app for lokalaviser.
Infomedias Mikal Olsen Lerøen har vunnet Gullparaplyen, Bergen Journalistlags pris for god journalistikk, for boken «Pappas siste reis».