Det medisinske fakultet

Nyhetsarkiv for Det medisinske fakultet

Salen summa fem minutt før allmøtet om framtidas fakultet starta. Kommande endringar ved Det medisinsk-odontologiske fakultet ved UiB hadde fått fleire hundre til å møte opp.
Ny utgave av Paraplyen er ute fra 27.januar.
Vil du bli, skal du bli, har du vore doktorgradsstudent? I så fall bør du sjekke ut ORPHEUS-konferansen!
Du har sikkert høyrt snakk om «Framtidas fakultet», men veit du kva det eigentleg inneber? Måndag 30. januar kan du få vite meir, då inviterer dekanen til allmøte.
Forskerskolen i klinisk medisin ønskjer med dette hjerteleg velkommen til den årlege mønstringa av Forskningspresentasjonar, som blir arrangert 23.-27.januar 2012. Forskarar med tilknyting til dei tre kliniske institutta Institutt for indremedisin, Institutt for kirurgiske fag og Institutt for klinisk medisin skal vise fram sine forskningspresentasjonar som er holdt på kongressar og møter i... Les mer
Hvilke konsekvenser får det for den medisinske utdanningen i Norge når Samhandlingsreformen nå innføres?
Ny instituttleder, disputas og søknadsfrister
Nye funn om KOLS, fedme og Omega 3. Det er tid for å informere om kva forskarane på Det medisinsk-odontologiske fakultet jobbar med. På måndag går startskotet.
Dårleg løn, vanskelege arbeidsforhold og hard jobbing. I Leger Uten Grenser vil dei gjere verda betre, og på Internasjonal dag fekk studentane på Det medisinsk-odontologiske fakultet inspirasjon til å bli med på laget.
Mona Andersen er sjuk. Ved hjelp av MedViz-forsking kan legane hjelpe, ved å ta avanserte bilder frå innsida av kroppen hennar.
I begynnelsen av desember fikk hun et fornemt brev med monogram i posten. Fredag 6.januar var den unge AIDS-forskeren Marte Jürgensen på fest med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.
For tidlig fødte har opp til fem ganger høyere risiko for å få ADHD som voksne enn andre. Forskere finner også sammenheng mellom voksen-ADHD og hareskår, og hvis mor har epilepsi.