Det medisinske fakultet

Nyhetsarkiv for Det medisinske fakultet

Juss, psykologi, medisin, medie- og IKT-fag trekker flest søkere. UiB hevder seg godt i konkurransen om å tiltrekke seg de beste hodene.
Høyt utdannende foreldre har lavere risiko for å få et barn med cerebral parese enn foreldre som bare har fullført grunnskolen, viser studier gjennomført av Ingeborg Forthun.
PHDPED900 is a course in English for PhD candidates and Post doctors that wish to improve their teaching skills.
Seminarrekke i regi av Enhet for læring ved Det medisinske fakultet
Pål Rasmus Njølstad mottar rundt 13 millioner kroner fra danske Novo Nordisk Fonden for å forske på medisinering av barn med diabetes.
En ny UiB-studie viser at fosterets egne diabetesgener har stor betydning for lav fødselsvekt og risiko for sykdom.
Esperanza Diaz ved IGS har gitt ut verdens første bok på engelsk om migrasjonshelse til bruk i allmennmedisin.
Hetebølgen har nylig herjet i Euopa. Professor Linda Elin Birkhaug Stuhr ved Insitutt for biomedisin gir deg ti råd for hvordan du kan unngå heteslag i Syden.